Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd
Contacteer ons

Contact Persoon : Fiona

Telefoonnummer : +8618150889868

WhatsApp : +8618150889868

Free call
Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd

Co. van het Xiamen maigaode Medisch Instrument, Ltd

  • Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant
Merken: Mekoda Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 2000000-5000000 Opgericht Jaar: 2010
Export pct: < 10%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Wij worden toegewijd aan de ontwikkeling en de productie van ENT BEHANDELINGSwerkstation en geleide chirurgische lichten. Dank aan ons krachtig distributienetwerk, onze producten is populair over de hele wereld met klanten. Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden.

 

Met snelle ontwikkeling, hebben wij de certificatie van ISO9001 en Ce-bereikt en vele eretitels gewonnen. Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk aan veranderende economische en sociale behoeften voldoen. Wij heten nieuwe en oude klanten van alle gangen van het leven welkom om ons voor toekomstige zakelijke relaties en wederzijds succes te contacteren! Om meer te leren over wat wij voor u kunnen doen, contacteer op elk ogenblik ons. Wij zien ernaar uit een goede en op lange termijn zakelijke relatie met u te vestigen.

 

China Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3China Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4China Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Geschiedenis

XIAMEN MEKODA is High-tech medische productenonderneming die R&D, productie, verkoop combineren en naverkoop samen, de gespecialiseerd in Medische Ultrasone Instrumenten, ENT Werkstation, leidde chirurgische draadloze hoofdlichten.

 

Wij ontwikkelen de elektrische medische apparaten constant van uitstekende kwaliteit door de binnenlandse geavanceerde technische faciliteiten goed te keuren om de het procestechnologie van de computerinformatie en het klinische geneeskundeonderzoek volkomen te mengen. Met geavanceerde ultrasone technologie, hoog-standaardkwaliteitssysteem, strikte productieprocesbeheersing en de efficiënte naverkoopdienst

 

MEKODA heeft goede sociale en economische voordelen omdat het aandacht besteedt om nieuwe technologie en producten te ontwikkelen, de talenten van uitstekende kwaliteit op te leiden en te introduceren. De staat heeft eerst het certificaat van ISO 13485 en de Certificatie van het Kwaliteitssysteem van ISO9001 zodra 2004 onder dezelfde industrie in China overgegaan.

 

De van het beheersysteem certificatie en ISO 18001 van ISO14001 milieubedrijfsgeneeskundige en de veiligheidsbeheerssysteemcertificatie zijn verkregen in 2012. Tegen eind 2016, hebben drie producten van onze fabriek de Europese Ce-certificatie overgegaan. Tot dusver, hebben wij 4 computersoftwareauteursrechten, 2 uitvindingsoctrooien, 18 praktische en nieuwe octrooien. Wij zetten altijd „kwaliteit-georiënteerd, klant de eerste“ als ons principe en stok aan de overtuiging „hoog-standaardproduct, de uitstekende dienst“.

 

Wij zullen en ontwikkelen zullen en proberen om unceasingly opmerkelijke bijdragen tot menselijke gezondheden in de wereld te leveren onderzoeken, die het gemeenschappelijke doel van de mensen van elke Staat is.

China Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst
Hoofdmarkten Totale Opbrengst (%)
Zuid-Amerika 20.00%
Noord-Amerika 20.00%
Het medio Oosten 12.00%
Westelijk Europa 10.00%
Oost-Europa 10.00%
Midden-Amerika 6.00%
Afrika 5.00%
Noordelijk Europa 5.00%
Zuid-Azige 3.00%
Zuidelijk Europa 3.00%
Oostelijk Azië 2.00%
Zuidoost-Azië 2.00%
Binnenlandse markt 1.00%
Oceanië 1.00%
Ons Team
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in