Xiamen maigaode Medical Instrument Co., Ltd

Dubbele Werkende de Positie Ent Apparaten van FDA/Otorinolaryngologieapparaten

  • Gedetailleerde informatie
  • Productomschrijving

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

Dubbele Werkende Positie Ent Apparaten

,

De dubbele Werkende Apparaten van de Positieotorinolaryngologie

,

FDA Ent Apparaten

Productomschrijving

MGD-E660Standard dubbele werkende positie ENT onderzoek en behandelingslijst

De behandelingslijst keurt het geïntegreerde het vormen ontwerp van geavanceerde anti kunstmatige Dali-lijst goed, en het vakje lichaam keurt het bladmetaal goed die en het schilderen proces, met mooie verschijning buigen, waterdicht, lekbewijs en gemakkelijk schoon te maken. Algemene afmeting (lengte ≥ 1008 * breedte ≥ 748 * hoogte ≥ 800mm).

. Spuitpistool 2 keurt een afneembaar proces goed. Het kanonlichaam wordt in het leven geroepen door ergonomie, en de nevel is eenvormig en geen lekkage. Het ontwerp van luchtstroomlijn het blokkeren wordt goedgekeurd om de stagnatie van het spuitpistool beter op te lossen.

3. De zuiging van het zuigingskanon is 0-600mmhg, en de zuiging kan worden aangepast.

4. De druk van blazend kanon is 0-0.28pa, en de druk is regelbaar.

5. Vermogen van laryngoscoopvoorverwarmer: 450W, het verwarmen regelbare tijd (5-25s).

6. De LEIDENE lichtbron wordt gebruikt voor verlichting, is de verlichting meer dan 12000lx, kleurentemperatuur is meer dan 6300k, aanwijzing meer dan 80 is, is de levensduur niet minder dan 100000 uren, keurt de lichte vlek schijnwerperontwerp goed. Het lampwapen is uitgerust met bevochtigingssaldo, en het voorwaartse niet hoek plaatsen is geschikt en nauwkeurig.

7. De aanrakingsknoop wordt gebruikt voor gevoelige reactie, geen slijtage, geen kleurenverlies, backlight de indicator van de vertoningsfunctie, worden de verschillende kleuren getoond bij het schakelen, en de begeleiding is duidelijk; de gastheereenheid en de elektrische geduldige stoel kunnen worden gecontroleerd.

8. De gehele machine keurt het ontwerp van menselijk veiligheidsvoltage goed, en de gastheer kan elke werkende eenheid controleren; wanneer de machine wordt aangezet, zal de gastheer zal automatisch de voeding en afsnijden alarmeren wanneer er een fout is.

9. Het belangrijkste en hulpontwerp van gecentraliseerd rioleringsapparaat wordt goedgekeurd, dat de milieubeschermingseisen van het internationale medische systeem ontmoet (ISO13485). De rioleringsfles heeft de functie van het bovengrensalarm.

10. De positieve drukpomp wordt ingevoerd met origineel materiaal, is de macht groter dan of gelijk aan 75W, en de maximumdruk kan 35kg/cm2 bereiken

11. De negatieve macht ≥ 350W, maximumzuiging ≥ 700mmhg van de drukpomp

12. De helderheid van van de LEIDENE de lamp filmlezing is regelbaar, en het licht is eenvormig, met lange lichte en aanleidinggevende schakelaarwijze.

13. Gebouwd in vuilnisbak, vormt de pan van het roestvrij staalafval, pincet, stijf de desinfectieapparaat van de buisendoscoop tot een kom.

14. Gebouwd in LEIDENE koude lichtbron, macht ≥ 50W

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn